Alanja letovanje 2021 • Direktan čarter let • Turska

Alanja se nalazi na idealnom mestu, u blizini je Antalija, mnoge arheološke iskopine i ostaci drevnih gradova, u unutrašnjost Anadolije možete brzo da stignete, a za jedan dan vožnje ste u Kapadokiji, pa je ovo jedan od najboljih izbora za letovanje u Turskoj. Na opise plaže nije potrebno trošiti mnogo reči jer slike sve govore. U blizini se nalaze i mnoge vizantijske ruševine čiji obilazak organizuje većina hotela a izleti nisu skupi.

A L A N J A

KLEOPATRA IKIZ  3*

Alanja leto 2021

Turska Avionom 2021

Opis

Lokacija:
Hotel Kleopatra Ikiz se nalazi u neposrednoj blizini peščane plaže Kleopatra u Alanji (prelazi se ulica i šetalište), 1 km od centra grada Alanja, 120 km od aerodroma u Antaliji. Hotel ima ukupno 72 sobe raspoređene u dva bloka.

Hotelska ponuda:
restoran, bar pored bazena, bazen, stoni tenis, Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
room servis, pića posle 22:00 h, turska kafa, sveže ceđeni sokovi, telefon, fax, fotokopir, doktor, motorizovani sportovi na vodi, ležaljke i suncobrani na plaži, sef u sobi, flaširana i uvozna pića.

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, mini bar, sef (uz doplatu), fen, kupatilo, većina soba ima balkon ili terasu.

Plaža:
gradska peščana plaža Kleopatra. Ležaljke i suncobrani na plaži su uz doplatu.

Ishrana:
all inclusive – “sve uključeno” prema hotelskim pravilim i terminima (doručak, ručak, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim terminima do 22:00 h)

 

Fotografije

 

Program putovanja