Home Antalijska Regija iz Niša

Antalijska Regija iz Niša

by nikola

Turska Avionom iz Niša

Letovanje 2023, Turska leto 2023

Turska letovanje • direktan čarter let

Aktuelna ponuda za letovanje u Turskoj, Turska avionom iz Niša, obuhvata letovanje u Antaliji, Alanji, Kemeru, Beleku, Sideu, Lari.

Turska je zemlja na dva kontinenta i nalazi se na spoju Istoka i Zapada, zemlja kontrasta gde se prepliće staro i novo, tradicija upoznaje moderan način življenja, a raskoš Vizantijskog carstva zapanjuje predivnom arhitekturom.

Luksuz, raskoš, besprekoran  „All Inclusive“ koncept u odličnim hotelima sa raznovrsnim sadržajima, izražene prirodne lepote Turske i mistika orijenta su samo neki od aduta turske rivijere.

Ako ste turisti koji vole bogate hotelske sadržaje na prelepim dugim peščanim plažama onda je za vase letovanje idealna Antalijska regija sa smojim glavnim gradom Antalijom i svojim poznatim turističkim mestima Alanja, Lara, Side, Belek ili Kemer.

Ukoliko ste više za istraživanje prelepih uvala i okruženi prelepom prirodom onda Vam preporučujemo za Vaše letovanje turističke centre na egejskom moru Marmaris, Kušadasi, Bodrum i Fetije. www.turskaletovanje.rs

Turska Avionom iz Niša Letovanje  • Putovanje avionom

U našoj ponudi za letovanje avionom Niša , nalazi se veliki broj kvalitetnih, udobnih hotela i apartmana u Turskoj, Antalijskoj regiji ove sezone pored Čartel Letovaiz Beograda krećemo Čarter Letom iz Niša do Turske.  direktnim čarter letovima, tokom cele sezone.

Turska letovanje • direktan čarter let

Aktuelna ponuda za letovanje u Turskoj, obuhvata letovanje u Antaliji, Alanji, Kemeru, Beleku, Sideu, Lari.

Turska 2023 • avionski prevoz iz NIŠA • All inclusive!

Luksuz, raskoš, besprekorno isplaniran „All Inclusive“ koncept u odličnim hotelskim kompleksima, raznovrsni sadržaji, izraženi prirodni kontrasti i mistika orijenta – ovo su aduti turske rivijere.

Antalija, Alanja, Kemer, Side, Belek

Leto u Turskoj • 7 / 10/11  / 14 noćenja

Antalijska regija koja nudi mistiku prošlosti današnjem dobu, naziva se turskom rivijerom, jer je krase bogatstvo istorijskog nasleđa i prirodne lepote.

Antalijska regija prostire se od Antalije na zapadnom delu mediteranske obale pa sve do juznog dela Alanje sa prelepim letovalištima širom rivijere ,Side , Belek , Kemer Antalijska Regija  je zaista rajsko oblasta u kome letnja sezona traje 8-9 meseci.

Za aktulene cene U PRETRAZIVAČU birate mesto polaska NIŠ ILI BEOGRADA, Po deafultu je mesto polaska BEOGRAD, promenite  ga na NIS, nakon toga iz KALENDARA birate datum polaska broj noci  tu su Vam raspoloživi datumi za Jun – Jul – Avgust – Septembar. Pretrazivac je podesen da automatski vuce cenu ZA DVE OSOBE, u koliko Vas je vise odraslih ili ste porodica, dodajte broj dece po strukturi sa godinama, na kraju u delu UKUPNO dobijate konacnu cenu sa aktuelnim popustima, bez dodatnih doplata.

Ukoliko vam je potrebana pomoc i provera cene kontaktirjate sluzbu prodaje