Home Belek letovanje 2024 Kempinski Hotel The Dome 5*, Leto 2023, Belek

Kempinski Hotel The Dome 5*, Leto 2023, Belek

by nikola

BELEK LETOVANJE 2023

Kempinski Hotel The Dome 5*

Luksuzni tipski hotel urađen po uzoru na Marakeš u orijentalnom stilu sa velikim brojem sadržaja i odličnim spa centrom. Hotel ima kompaktnu regiju sa velikim bazenima.

Lokacija:
Nalazi se u Beleku, na obali mora, udaljen je od aerodroma u Antaliji 35 km. Počeo je sa radom 2005. godine. Prostire se na 70.000 kvadratnih metara.

Plaža:
Privatna peščana plaža na kojoj su ležaljke, suncobrani i peškiri besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotel se sastoji od 5-ospratne zgrade i 19 vila i u glavnoj zgradi raspolaže sa 89 superior soba (max 2+1, 38 m2), 50 deluxe soba (max 2+1, 38 m2), 10 junior suite (pogled more, dnevna i spavaća soba odvojene vratima, max 3 osobe, 48 m2), 3 corner suite (pogled na vrt, dnevna i spavaća soba odvojene vratima, max 3 osobe, 48 m2). Vile su sa 3 i 4 sobe, površine od 120 do 200 m2. Sve sobe imaju centralni klima uređaj (u vilama je individualni), TV, WiFi (besplatno), telefon, sef (besplatno), mini bar (besplatno), balkon.

Hotelski sadržaj:
Glavni restoran, a la carte resoran sa različitim kuhinjama (azijska, italijanska i turska-jednom u toku boravka korišćenje usluga jednog restorana besplatno uz obaveznu rezervaciju), 5 barova, konferencijska sala, zatvoreni i otvoreni bazen, WiFi na celoj teritoriji hotela, fitnes i SPA centar (sauna i tursko kupatilo besplatno), teretana, sportski tereni za tenis, dnevne i večernje animacije. Plaća se: motorni sportovi na vodi, časovi golfa i tenisa, najam rekvizita za tenis i osvetljenje terena, internet kafe, masaže, usluge frizerskog i salona lepote, pranja i hemijskog čišćenja veša, usluge doktora i dadilje.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Usled manjeg broja gostiju, hotel zadržava pravo da promeni način služenja hrane. Umesto švedskog stola, poslužuje se meni ili izbor više jela, što svakako neće uticati na kvalitet pruženih usluga.

Kontakt:

www.kempinski.com

Tel: +90 (242) 710 13 00

Napomena:
Izuzetno dobra usluga, kao i u svim Kempinski hotelima širom sveta, veliki broj sadržaja kao i moderan dizajn dovoljna su preporuka za relaksirajući porodični odmor.

 

 

Ostale ponude