Alanja letovanje 2021 • Direktan čarter let • Turska

Alanja se nalazi na idealnom mestu, u blizini je Antalija, mnoge arheološke iskopine i ostaci drevnih gradova, u unutrašnjost Anadolije možete brzo da stignete, a za jedan dan vožnje ste u Kapadokiji, pa je ovo jedan od najboljih izbora za letovanje u Turskoj. Na opise plaže nije potrebno trošiti mnogo reči jer slike sve govore. U blizini se nalaze i mnoge vizantijske ruševine čiji obilazak organizuje većina hotela a izleti nisu skupi.

A L A N J A

Monte CARLO 4*

Alanja leto 2021

Turska Avionom 2021

Opis

Lokacija
Nalazi se u Alanji, Oba, oko 70m od svog dela gradske plaže, oko 1km od centra Alanje, oko 135km od centra Antalije i oko 125km od aerodroma Antalija.
Opšti podaci
Hotel je izgrađen 1994. godine, a kompletno renoviran 2011 godine.
Ima 6 spratova sa 120 soba (standardne i porodične). Ukupno 15 soba je
prilagođeno osobama sa posebnim potrebama. Tu su još glavni restoran, sa
delom u zatvorenom i na otvorenom, kao i 3 bara (Lobby, Snack, Pool).

Za decu su tu dečiji bazen, igralište i tobogan.

Plaža
Hotel ima svoj deo peščano – šljunkovite plaže udaljene 70m od hotela, preko ulice, gde postoji podzemni prolaz. Suncobrani, ležaljke i dušeci se ne plaćaju, peškiri se dobijaju uz depozit.

Plaćaju se: sva hrana i piće u baru na plaži osim čaja, kafe i sokova iz aparata.

Smeštaj
Standardne sobe poseduju pogled na bazen, balkon, klima uređaj, tepih, laminat ili keramički pod, satelitsku TV, mini bar, telefon, fen, kupatilo sa tušem.

Plaćaju se: telefon, sef (oko 10€ nedeljno), room service.

Hrana i piće
Samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, užina, večera, ponoćna supa. U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića u toku obroka i u baru pored bazena (od 10 do 23:30 časa), kao i topli napici ili kolači u različito doba dana. Bar na plaži od 10 do 19h.

Plaćaju se: uvozna alkoholna i bezalkoholna piće, turska kafa, ceđeni voćni sokovi, alkoholna pića u baru na plaži, sladoled, ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Lekar, servis za pranje i peglanje veša, sef, telefon, sala za sastanke.

Sport i zabava
Poluolimpijski otvoreni i dečiji bazen sa toboganom, TV soba, stoni tenis, pikado, odbojka na plaži, živa muzika, animacije i programi, Wi-Fi internet u lobiju (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika).

Plaćaju se: internet cafe, kompjuterske igrice, svi sportovi na vodi, živa muzika i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Plaćaju se: tursko kupatilo (hamam), sauna, para, masaže, piling, Spa i tretmani nege lica i tela.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Fotografije

Program putovanja