Home Inspirišemo Tursku Antalija je glavni grad turskog turizma

Antalija je glavni grad turskog turizma

by admin
Antalija je glavni grad turskog turizma

Antalija je  godinama najposećenije tursko letovalište. To je destinacija na kojoj i Turci letuju. Ono što Antaliju  čini veličanstvenom su prelepe plaže, luksuzni hoteli koji vam nude sve što poželite i  istorijske znamenitosti. Glavni i najveći  grad, turistička prestonica, biser mediterana Antalija, nalazi se na krajnjem jugu Turske. Ovaj grad  smešten je u antalijskom zalivu na obali Sredozemnog mora.

Atraktivni bulevari, brojni šoping centri, bogat noćni život, šetališta pod palmama nalaze se u savremenom delu Antalije. Kaleiči  – stari deo centra podignut oko stare luke, karakterišu  uske popločane ulice i stare drvene kuće oivičene gradskim zidinama. Stare kuće pretvorene su u hotele i turističke prodavnice. U ovom delu grada mogu  se videti tragovi vizantijske i romanske arhitekture.

Antalija glavni grad turskog turizma je poznata po zlatnim plažama, Kleopatra Lara i Konyaalti.

Turska  letovališta su poznata po velikom broju  porodičnih i luksuznih hotela, koji gostima nude vrhunsku uslugu i  bogati sadržaj.  Na letovanju možete  uživati u golfu, plivanju u otvorenom i zatvorenom bazenu, tenisu, teretani.  Sve što vam eventualno zatreba, možete pronaći upravo u hotelu. Uplatom Ultra-All-Inclusiv usluge  praktično Vam ne trebaju pare. Pored visokog nivoa usluge, brojni sadržaji za decu,  SPA centar, teniski teren, fitnes centar, odbojka na plaži, košarkaški teren, stoni tenis, diskoteka, sportovi na vodi su Vam na raspolaganju. Jedino mesto na svetu gde u hotelima sa 5* i allinclusive uslugom za relativno “male” pare možete da doživite takav luksuz.

Turska je zemlja bogatog istorijskog i kulturnog nasleđa, prirodnih lepota, sunca, mora, i planina, zemlja gostoljubivih i srdačnih domaćina, postala je zadnjih godina najtraženija destinacija za letovanje. Mnogobrojna mondenska letovališta posećuju turisti  celog sveta  svih starosnih dobi.

Jedno je sigurno – Turska će Vam pružiti nezaboravno letovanje, uživanje na obali mora   dobar provod u letovalištima  stvorenim za zabavu.

Ostale ponude